AVÍS LEGAL

La Fundació Temps i Compromís  (en endavant TiC) és una fundació cristiana amb domicili social al carrer Trèvol, 9-19 08032 Barcelona, amb CIF G-64268360.
TiC és el titular del domini en Internet “fundaciotempsicompromis.org” sota el que figura el portal web www.fundaciotempsicompromis.org i tots els subdominis i directoris inclosos sota el mateix.

Informació general
L’accés i ús d’aquest portal queden subjectes als termes d’aquest Avís Legal, sense perjudici de que l’accés a algun dels serveis pugui precisar l’acceptació d’unes condicions particulars.

Qualsevol ús que es faci del Portal o dels serveis en ell inclosos implicarà l’acceptació dels termes legals d’aquest Avís Legal.

L’accés al Portal i l’ús correcte de la informació continguda en el mateix són responsabilitat de qui realitza aquestes accions, no essent responsable TiC per l’ús incorrecte, il·lícit o negligent que del mateix pogués fer-ne  l’usuari.

Contingut
L’objectiu del Portal és promocionar les activitats i serveis que realitza i presta TiC , per la qual cosa la informació continguda en ell no constitueix una oferta vinculant.
El Portal podrà contenir articles sobre temes diversos, el contingut dels quals reflectirà l’opinió dels seus autors, però no necessàriament la de TIC.

TiC no assumirà cap responsabilitat sobre l’ús inadequat dels continguts del seu lloc web.

TiC es reserva el dret a realitzar canvis i modificacions dels continguts i/o disseny del Portal sense previ avís en qualsevol moment. Els continguts del Portal s’actualitzen periòdicament. Degut a que l’actualització de la informació no és immediata, li suggerim que comprovi sempre la vigència i exactitud de la mateixa continguda en el Portal.

Propietat intel·lectual i industrial
El disseny, contingut i codis Font del Portal, així com els logotip, marques i d’altres signes distintius que apareixen en el mateix, pertanyen a TiC i estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial, per la qual cosa el seu ús, reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat similar o anàloga, queda totalment prohibida excepte que existeixi expressa autorització per escrit de TiC.

Virus i errors tecnològics
TiC no controla ni garanteix l’absència de virus ni d’altres elements en els continguts que puguin produir alteracions en el sistema informàtic de l’usuari (software i hardware), documents o fitxers. Per això, TIC no es fa responsable dels danys o perjudicis que pateixi l’usuari per l’existència de virus o d’altres elements en el Portal.

TIC no pot garantir l’absència de fallades tecnològiques, ni la permanent disponibilitat del Portal i dels serveis continguts en el mateix i, en conseqüència, no assumeix cap responsabilitat pels danys i perjudicis que puguin generar-se per la manca de disponibilitat i fallades en l’accés.

Seguretat de la informació
TiC no pot garantir que les transmissions d’informació a través d’Internet siguin totalment segures,  ja que intervenen múltiples factors fora del control de TiC. TiC no es fa responsable dels danys o perjudicis que pateixi l’usuari per possibles contingències en la transmissió d’informació, tals com la pèrdua de dades o accessos no autoritzats de terceres persones.

Malgrat això, l’informem que TiC manté una política de seguretat de tractament de dades de caràcter personal d’acord la llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de dades de caràcter personal.

Publicitat
En el cas que TiC inserís publicitat de terceres empreses anunciants que considerés d’interès de l’usuari, l’informem que TiC no facilita informació de l’usuari als anunciants, excepte dades estadístiques anònimes sobre la utilització del Portal, amb la finalitat que es pugui millorar el servei i oferir productes conforme a les expectatives dels usuaris.

Malgrat això, TiC l’informa que els anunciants i proveïdors, mitjançant les cookies, poden tenir la possibilitat d’obtenir informació sobre l’usuari, els usos que fa dels serveis i els seus moviments a través de la xarxa. Per no tenir vinculació amb els usos que de l’esmentada informació pugui realitzar l’empresa anunciant, TiC no es fa responsable de la recollida d’informació per aquestes empreses.

Links a altres pàgines web
TiC pot facilitar en aquest web site, links a pàgines web d’altres societats i associacions, però no subscriu ni es responsabilitza obligatòriament dels continguts d’aquestes pàgines. La finalitat de publicar accessos a aquestes pàgines és sempre informativa.

No es permetrà l’enllaç de cap pàgina web o d’una adreça de correu electrònic al Portal, excepte amb l’autorització expressa per escrit de TiC, que podrà ser revocada en qualsevol moment. L’establiment de l’enllaç no suposarà cap tipus d’acord, contracte, patrocini ni recomanació per part de TiC de la pàgina que realitzi aquest enllaç.

Clàusula de confidencialitat
En compliment del que estableix la llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de dades de caràcter personal, TiC respectarà la confidencialitat de les dades de caràcter personal aportades pels usuaris del Portal, mitjançant l’observança de la matèria vigent sobre protecció de dades de caràcter personal.

Al proporcionar-nos les seves dades de caràcter personal a través dels formularis electrònics del Portal, està consentint que TiC pugui tractar aquestes dades en els termes d’aquesta clàusula de confidencialitat.

L’informem que TiC és el responsable del fitxer en què les seves dades personals recaptades seran tractades confidencialment amb la única finalitat de gestionar la seva sol·licitud, facilitar-ne la informació i/o serveis que sol·liciti, així com aquells que creiem puguin ser del seu interès. Tanmateix, l’informem que determinades preguntes de formularis, que vindran convenientment assenyalades, exigeixen que obligatòriament siguin contestades per tal de poder atendre la seva petició.

TiC es compromet a no comunicar les seves dades personals a tercers aliens a TiC. S’exceptuaran aquells supòsits en què, amb acord a la finalitat perquè es van obtenir les dades, es faci necessari cedir-los a persones que actuïn en nom o representació de TiC o en relació amb el negoci de TiC.

Per exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals que puguin obrar en el nostre fitxer, podrà adreçar-se mitjançant carta a “Fundació Temps i Compromís” , c/trèvol, 9-19 08032 Barcelona  o bé enviar un correu electrònic a la següent adreça: Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla

Per tal de poder tractar la seva sol·licitud, requerim que consenti que TiC pugui tractar i cedir aquestes dades en els termes d’aquesta clàusula de confidencialitat.

 
10 anys
hazte colaborador

ayuda ahora
Església Trèvol

Nuestras instalaciones

- Pista de deportes
- Auditorio
- Aulas
- Despacho
- Sala polivalente
- Patio

Ver las instalaciones
ABCD Música

Enseñamos a estudiar

En ABCD·Música no enseñamos música, sino que la compartimos, educamos para su estudio, para que cualquiera la tenga a su alcance como una lengua propia.
Escola Bàsket

Escuela Emmanuel

 
Actualmente nos encontramos desarrollando el proyecto de la segunda fase de construcción del Colegio Emmanuel, en Basapu.