La sitja, cumpleix un any
La Sitja, el centre de distribució d'aliments del Masnou, va celebrar el seu primer aniversari el passat 9 de novembre a l'Espai Escènic de la mateix localitat.

L’Ajuntament del Masnou, Càritas, Creu Roja, i la nostra Fundació, van iniciar en el 2015 un treball conjunt amb l'objectiu de millorar la coordinació i conjuminar esforços per garantir una prestació equitativa i igualitària a les persones necessitades, així com adequar l'espai i optimitzar els recursos humans i materials.

Fa ara un any el projecte va veure la llum sota el nom de “La Sitja”, i des de llavors s'han repartit 37.290 kg d'aliments i productes bàsics d'higiene entre 270 famílies i 675 persones en aquest espai de 300 metres.

La celebració del passat divendres va estar presentada per Solange Boch, voluntària en el projecte, i va comptar amb breus discursos de Mònica Yoldi, com a representant de Càritas; Jaume Bonet, vicepresident de Creu Roja Alella, el Masnou i Teià, i Foro Mejías, president de la Nostra Fundació. A l'acte també hi va assisstir el regidor d'Acció Social, Albert Alfaro, i la cloenda de la celebració va ser a càrrec de l’alcalde, Jaume Oliveras.

L'acte concloc amb el fantàstic concert de GospelSoul.

Felicitem i agraïm a tots els voluntaris pel seu temps i compromís en aquest projecte.

gospelsoul 1

Public responsables

foro mejias

alcalde del masnou

Gospelsoul 2

Public responsables

Gospelsoul 5

Gospelsoul 4

Gospelsoul 3

 
10 anys
hazte colaborador

ayuda ahora
Església Trèvol

Nuestras instalaciones

- Pista de deportes
- Auditorio
- Aulas
- Despacho
- Sala polivalente
- Patio

Ver las instalaciones
ABCD Música

Enseñamos a estudiar

En ABCD·Música no enseñamos música, sino que la compartimos, educamos para su estudio, para que cualquiera la tenga a su alcance como una lengua propia.
Escola Bàsket

Escuela Emmanuel

 
Actualmente nos encontramos desarrollando el proyecto de la segunda fase de construcción del Colegio Emmanuel, en Basapu.